Garancia

Csak tesztelt termékek

Szerviz

Garancia időn túl is

Szakértő segítség

Kérdezd munkatársainkat

Biztonságos vásárlás

SSL titkosítással

Kérdése van? Segítünk!

Ezen az oldalon kérhet visszahívást, amennyiben megválaszolatlan kérdése lenne, vagy további információra lenne szüksége a webshopon található használt számítógépekkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Munkatársaink 24 órán belül, hétköznap 10:00 és 20:00 között hívják majd vissza és ekkor tudnak egyeztetni a kérdéseikről. A pénteki jelentkezések hétfőn kerülnek visszahívásra, így ha sűrgős ügyben érdeklődne, hívja az ügyfelszolgálatunkat a +36 (1) 443 3083 telefonszámon hétköznap 10:00 - 20:00 között, Szombaton 12:00 - 17:00, vagy írjon nekünk nyitvatartási időben az oldalunk alján található chat-en keresztül.

Szívesen segítünk az alábbi kérdésekben:

  • milyen konfigurációt válasszak?
  • egyedi konfigurációt szeretnék
  • garanciális kérdések
  • átvételi és fizetési lehetőségek
  • szoftverek telepítése
  • egyéb jellegű kérdések

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és visszahívjuk! Az adatokat pontosan adja meg, ellenkező esetben nem tudjuk felvenni Önnel a kapcsolatot. A beírt adatokat csak a visszahívásig őrizzük és ezután töröljük, azokat más célra nem használjuk fel és harmadik személy számára nem adjuk tovább.

Visszahívás kérése:

Név, ahogy szólíthatjuk:
Telefonszám:
Mikor hívhatjuk?
Délelőtt 10:00 - 12:00
Délután 13:00 - 20:00

 

 

 

Amennyiben nem telefonon, hanem e-mail-ben szeretne választ kapni kérdéseire, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és egy munkanapon belül megválaszoljuk a felmerülő kérdéseit:

E-mail üzenet küldése:

Név:
E-mail cím, amire a választ küldjük:
Üzenet:
Melléklet csatolása:

 

 

Termékajánló


Rólunk mondták