Garancia

Csak tesztelt termékek

Szerviz

Garancia időn túl is

Szakértő segítség

Kérdezd munkatársainkat

Biztonságos vásárlás

SSL titkosítással

Blog

Gyakori laptop/notebook hibák, amikkel érdemes szervizhez fordulni

2021.07.08 09:40
Admin
Gyakori laptop/notebook hibák, amikkel érdemes szervizhez fordulni

Sajnos a legkörültekintőbb használat mellett is meghibásodhat a laptopunk vagy notebook-unk, ám általában ezek orvosolható, javítható problémák. Ennek ellenére sokan azonnal a gép lecserélése mellett döntenek, pedig egyértelműen gazdaságosabb és olcsóbb megoldás, ha egy megbízható szervizhez fordulunk segítségül.


Cikkünkben összegyűjtöttük a leggyakrabban előforduló laptop és notebook hibákát, melyek észrevétele esetén érdemes felkeresni egy szakszerű szervizt, hogy gépünk még sokáig ki tudjon szolgálni minket.

A leggyakrabban előforduló hibák, panaszok

  • A gép nem kapcsol be
  • Lassú a laptop/notebook
  • Túlmelegszik az eszköz, hűtési problémák
  • Külső sérülés (pl. megrepedt, betörött kijelző)
  • Vírus, féreg települt az eszközre
  • Túl hangos a gép, kerregő hangot ad ki
  • Nem tölt a laptop/notebook

Mit nyújt az Electro Factory szervize?

Cégünk saját márkafüggetlen szervizzel rendelkezik, a részletes bevizsgálást követően a legmegfelelőbb megoldást nyújtjuk számodra és javítjuk meg személyi vagy céges laptopodat/notebook-odat!

Szervizes kollegáink bevizsgálják a beérkezett gépet műszerekkel és megállapítják a hiba forrását. A hibára adunk egy árajánlatot és ha neked is megfelel, mi teljes egészében eltávolítjuk a hiba forrását. Garanciát vállalunk az általunk eszközölt javításokkal kapcsolatban.

Szakszerű rendszer telepítést folytatunk és annak beszerzését is biztosítani tudjuk, illetve a driverek telepítését is intézzük a gép tökéletes működése érdekében. Számítógép klónozást végzünk, mellyel tárolt adataidat és egyéni beállításaidat is megőrizzük. A laptopod/notebook-od karbantartása érdekében hatékonyan tisztítjuk meg a gépedet a portól és szennyeződésektől. Az eszközön található vírusokat és férgeket, beépülő reklámprogramokat felkutatjuk és eltávolítjuk, majd felkészítjük a rendszert a támadások ellen. Számítógép konfigurációt és BIOS frissítést vállalunk a megfelelő működés érdekében. Pásztázunk és kezeljük a hűtési problémákat.

A javítás során a szervizes kollégák ügyelnek arra, hogy személyes adataid biztonságban megmaradjanak. Célunk, hogy a laptopot/notebook-ot ne kelljen lecserélni, ha öregnek vagy gyengének érzed. Jó döntés csak a leggyengébb komponenseket erősebbre váltani. Ehhez adunk mi tanácsot, és beszerezzük a megfelelő alkatrészt, amit be is szerelünk neked!

Nem csak számítógépekkel foglalkozunk, hanem hozzá tartozó perifériákhoz, monitorokhoz és egyéb számítógéphez kapcsolódó eszközökkel.

Termékajánló


Rólunk mondták