Garancia

Csak tesztelt termékek

Szerviz

Garancia időn túl is

Szakértő segítség

Kérdezd munkatársainkat

Biztonságos vásárlás

SSL titkosítással

Blog

A használt számítógépekről

2021.05.27 10:11
Admin
A használt számítógépekről

Amikor használt számítógép vásárlásról beszélünk, érthető az a felmerülő félelem, hogy az eszköz problémás lesz, idővel lelassul és rendszeresen le fog fagyni. Hiszen az aukciós és apróhirdetési portálokon gyakorta előfordulnak a hibával rendelkező használt számítógépek.


Az Electro Factory használt számítógépeinek előnye

Cégünk pont ezt a kellemetlenséget küszöböli ki, új perspektívát kínálva a használt számítógépek piacán. Az Electro Factory minden használt terméke szigorú teszteken és bevizsgáláson esik át, éppen ezért számítógépeinkre 2 év garanciát vállalunk kivétel nélkül! Az általunk kínált modellek egytől-egyig a minőségi, business kategóriába tartoznak. Ne feledd, hogy egy használt üzleti gép sokkal jobb és gazdaságosabb befektetés lehet, mint egy újonnan megvásárolt. Felújított notebook-jaink olcsóbb áron képviselik azt a színvonalat, melyet egy új, profi géptől várunk el.

Alapvetően két fontos számítástechnikai kategóriát különíthetünk el: az otthoni számítógépeket és laptopokat (consumer), illetve az üzleti notebook-okat és Brand PC-ket (business). A két csoport kvalitásában és árában is jelentős különbségek lelhetőek fel.  Az otthoni PC és laptop kategória legnagyobb előnye a kedvező ár, ám kétségtelen az a tény, hogy ezek kevésbé színvonalas eszközök, melyeket csupán napi pár óra használatra terveznek. Vékony, hamar töredező műanyag ház és zsanér, gyorsan kopó festék jellemzi a külsejüket. Hajlamosak a túlmelegedésre és az alaplap meghibásodásra.

Az Electro Factory fő profilja egyértelműen az üzleti felhasználásra szánt, használt notebook-ok széles kínálata. Ezek az eszközök minőségi anyagokból (pl. magnézium váz), különleges megoldásokkal készülnek és sokkal inkább strapabíróak és hosszabb élettartamúak, mint az otthoni felhasználásra készült gépek. Fedezd fel egyedülálló kínálatunkat! 

Milyen gépet válasszunk?

A megfelelő számítógép kiválasztása előtt fontos leszögezni azt, hogy milyen célra is szeretnénk használni az eszközt. Általános feladatokra és irodai munkára, vagy esetleg játékgépként? Ezzel kapcsolatban könnyen tájékozódhatunk az Electro Factory ügyfélszolgálata jóvoltából. Kérj bátran visszahívást!

Hibás a gépem, mit tegyek?

Cégünk saját márkafüggetlen szervizzel rendelkezik, a részletes bevizsgálást követően a legmegfelelőbb megoldást nyújtjuk számodra és javítjuk meg személyi vagy céges számítógépedet! Nem kell azonnal lecserélned a számítógépedet, ha öregnek vagy gyengének érzed, válaszd a gazdaságos eredményt, azzal, hogy a leggyengébb komponenst erősebbre váltod!

Fedezd fel mobiltelefon és kiegészítő kínálatunkat is!Termékajánló


Rólunk mondták